تحقیق بررسي خصوصيات كمي و كيفي ارقام پسته

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
پروژه کارشناسی رشته تولید و فرآوری پسته با عنوان بررسي خصوصيات كمي و كيفي ارقام پسته، در قالب فایل word و در حجم 62 صفحه.

چکیده:
بدون شك امروزه بهترين و اقتصادي ترين راه دستيابي به افزايش توليد در واحد سطح استفاده از ارقام اصلاح شده با عملكرد كمي و كيفي بالاتر و سازگار به تنشهاي محيطي مانند كم آبي، گرما، سرما، شوري، فقر غذايي خاك، بيماريها و آفات مي باشد. به منظور شناسايي ارقام پسته موجود دركلكسيون و بررسي خصوصيات كمي و كيفي ميوه آنها، در زمان برداشت، ميوه ده رقم پسته جمع آوري و به آزمايشگاه منتقل گرديد. خصوصيات مورفولوژيكي و صفات كمي و كيفي ميوه ارقام و فنوتيپها با استفاده از توصيف نامه پسته ثبت گرديد. پس از اندازه گيري صفات و جمع آوري اطلاعات، تجزيه و تحليل آماري داده ها با استفاده از نرم افزار آماري mstatc انجام شد و مقايسه ميانگين ها به روش دانكن انجام شد. نتايج نشان داد كه ارقام مورد بررسي از نظر صفات بررسي شده در بسياري موارد با يكديگر از لحاظ آماري تفاوت معني دار داشتند. بيشترين تعداد پسته در خوشه در رقم بادامي كج وجود داشت. بيشترين درصد خنداني و كمترين درصد پوكي مربوط به رقم ابراهيم آبادي بود. درشت ترين پسته (كمترين اونس) در رقم هراتي مشاهده شد.

فهرست مطالب:
چکیده   
فصل اول: مقدمه و کلیات
مقدمه   
گیاهشناسی پسته   
مشخصات گل نر   
مشخصات گل ماده   
احمدآقایی   
خصوصیات درخت، شاخه و جوانه گل   
گلدهی   
خصوصیات برگ   
رشد مغز و رسیدن محصول   
خوشه میوه   
وضعیت پسته در جهان   
سطح زیر کشت جهانی پسته   
تولید جهانی پسته   
وضعیت پسته در ایران   
سطح زیر کشت پسته   
مناطق مستعد کشت پسته در ایران   
تولید پسته در ایران   
جایگاه پسته در اقتصاد کشور   
میزان صادرات   
رقبای واقعی ایران در تولید وصادرات   
 ارقام تولیدی کشورهای رقیب   
کیفیت محصول   
اهمیت شناسایی ارقام پسته   
فصل دوم: بررسی منابع
اهداف پروژه   
- بررسي خصوصيات ظاهري ميوه در ارقام مختلف پسته   
- بررسي درصد خنداني و پوكي در ارقام مختلف پسته   
- بررسي وزن ميوه و مغز در ارقام مختلف پسته   
- بررسي ابعاد و شكل ميوه در ارقام مختلف پسته    
فصل سوم: مواد و روش ها
مواد و روش ها   
صفات کمی و کیفی مربوط به میوه   
ارقام پسته مورد بررسی   
فصل چهارم: نتایج و بحث
بررسی صفات کیفی در ارقام مختلف پسته   
وزن پسته خشك خوشه در ارقام مختلف پسته   
وزن پسته خندان خوشه در ارقام مختلف پسته   
تعداد پسته در خوشه در ارقام مختلف پسته   
درصد خندانی در ارقام مختلف پسته   
درصد نیمه مغز در ارقام مختلف پسته   
درصد پوکی در ارقام مختلف پسته   
درصد دهن بست در ارقام مختلف پسته   
اونس خندانی در ارقام مختلف پسته   
وزن پسته خشك در ارقام مختلف پسته   
 طول پسته خشك در ارقام مختلف پسته   
عرض پسته خشک در ارقام مختلف پسته   
قطر پسته خشک در ارقام مختلف پسته   
درجه خندانی در ارقام مختلف پسته   
فاصله نوک درون بر تا مغز در ارقام مختلف پسته   
طول مغز در ارقام مختلف پسته   
عرض مغز در ارقام مختلف پسته   
قطر مغز در ارقام مختلف پسته   
وزن پوست استخوانی در ارقام مختلف پسته   
وزن مغز در ارقام مختلف پسته   
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
نتیجه گیری   
پیشنهادات   
فصل ششم: منابع و مآخذ
منابع و مآخذ
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 21993 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 62

حجم فایل:2,819 کیلوبایت

 قیمت: 29,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا با یکی از نرم افزارهای فشرده سازی فایل ها نظیر winrar ، فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج نمایید
    ................

    مناسب برای دانشجویان و علاقمندان رشته های صنایع غذایی، کشاورزی و ...



  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل Word در 62 صفحه و قابل ویرایش.