پاورپوینت شناسایی باکتری های بیماری زا در مواد غذایی

دسته بندي : علوم پایه » زیست شناسی
توضیحات:
پاورپویت ارائه کلاسی با موضوع شناسایی باکتری های بیماری زا در مواد غذایی، در حجم 26 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل.

بخشی از متن:
بيماري هاي ميكروبي ناشي از مواد غذايي، جزء بيماري هاي روده اي تقسيم بندي مي گردند. در ايالات متحده آمريكا از نظر اهميت بعد از  بيماريهاي ريوي، در مقام دوم قرار دارند. در این فایل تا حدودی به بررسی روش های مدرن و سنتی شناسایی باکتری های آلوده کننده مواد غذایی پرداخته شده است.

فهرست مطالب:
مقدمه
تمايز باكتريهاي عامل مسمويت غذايي و باكتريهاي عامل عفونت غذايي از يكديگر 
جداسازی به روش سنتی
Pre Enrichment
Enrichment
استفاده از محیط های جامد انتخابی
آئروموناس هیدروفیلا
گونه های باسیلوس
بروسلا
کمپیلوباکتر
کلستریدیوم بوتولینوم
روش های جدید تشخیص و جداسازی باکتری های بیماری زا
اندازه گيري مقاومت الكتريكي (فیزیکی)
فلوسیتومتری (فیزیکی)
ATP Assessment  (شیمیایی)
DNA Hybridization (شیمیایی)
روش كوآگلوتيناسيون لاتكس
Selective Motility Enrichment 
PCR
Chromogenic Media
استفاده از بیوسنسورها
دسته بندی: علوم پایه » زیست شناسی

تعداد مشاهده: 22002 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 26

حجم فایل:2,263 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان و علاقه مندان رشته های زیست شناسی و ...

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل حاوی 24 اسلاید به زبان فارسی و انگلیسی و قابل ویرایش می باشد.

  • گالری تصاویر :