تحقیق آموزش پرورش جوجه گوشتی

دسته بندي : کارآفرینی » دام و طیور
توضیحات:
تحقیق آموزش پرورش جوجه گوشتی، در قالب فایل word و در حجم 115 صفحه.

بخشی از متن:
برای پرورش جوجه‌های گوشتی، جوجه‌های یک‌روزه از مرغ مادر گوشتی و جوجه‌کشی‌ها خریداری شده و سپس به مرغ‌داری منتقل می‌شود. به علت پرورش سریع جوجه‌های گوشتی که در عرض ۴۲ روز از وزن ۴۲ گرم به ۲۵۰۰ گرم می‌رسند، برنامه‌های پرورشی، تغذیه‌ای و بهداشتی به خصوصی در گله‌های پرورشی صورت می‌گیرد به طوری که پرورش سنتی آن قابل مقایسه با نوع صنعتی آن نیست.
محل مزرعه پرورش طیور باید به نحوی انتخاب شود که در اطراف آن تراکم واحدهای پرورش دام و طیور کم باشد و هم‌چنین با مراکز مرتبطی مانند جوجه‌کشی، کشتارگاه‌ها، مراکز فراوری ضایعات و پسماندهای دام و طیور و حتی واحدهای کشاورزی و خصوصاً گلخانه‌ای که از فضولات دام و طیور به عنوان کود استفاده می‌کنند و می‌توانند موجب انتقال عوامل بیماری‌زا شوند دارای فاصله مناسب باشند.
۲۴ ساعت قبل از ورود جوجه‌ها به سالن باید محل تخلیه جوجه‌ها گرم شود. دمای مناسب جهت ۴۸ ساعت اول زندگی جوجه‌ها ۳۲ درجهسانتی‌گراد در ارتفاع ۳۰ سانتی‌متری از کف سالن می‌باشد. هم‌چنین باید رطوبت کافی ۵۵ تا ۷۰ درصد نیز طی دوره پرورشی تأمین شود. جوجه‌ها همیشه باید به آب تازه و تمیز دسترسی داشته باشند. منبع تأمین آب مصرفی یک مرغ‌داری معمولاً چاه آب، مخزن ذخیره آب یا در مواردی لوله‌کشی آب تصفیه شهری می‌باشد ولی به هر حال آب باید در یک منبع یا تانک بزرگ ذخیره شود. جهت تأمین فشار مناسب آب، تانک آب باید در محل مرتفعی مستقر گردد.
تأمین هوای تمیز و هم‌چنین خروج هوای آلوده شده داخل سالن یکی از اصلی‌ترین اقدامات یک مرغ‌داری می‌باشد. در سالن‌ها به علت تراکم بالا و هم‌چنین بالا بودن سرعت رشد مرغ و خروس همیشه تأمین اکسیژن مهم می‌باشد. تهویه مطلوب در سالن منجر به رسیدن به اهداف ذیل می‌گردد:

فهرست مطالب:
مقدمه
نحوه گرفتن مجوزهای قانونی
طراحی ساختمانها 
راه های کاهش بیماری در پرندگان
راه های کاهش مصرف آنتی بیوتیک
دستگاه گوارش در طیور 
سدهای فیزیکی طبیعی
تغذیه آغازین جوجه ها
نکات ضروری در انجام واکسیناسیون طیور 
انواع آبخوری در سالن ها 
انتخاب هواکش برای سیستم تهویه تونلی
طراحی حرفه ایی نقشه هوای سالن های مرغداری
تلفات در مرغداری و سالن های پرورش طیور باید چند درصد باشد؟
آمونیاک
تأثیر سن مرغ مادر بر روی ترکیبات زرده تخم مرغ
ساخت مکملهای ویتامینه
ابزار ارزیابی اثر ویتامین ها 
برنامه های کنترل کیفیت
افزودنی های غذایی
بیماری و تلفات
نتایج
منابع
دسته بندی: کارآفرینی » دام و طیور

تعداد مشاهده: 2073 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 115

حجم فایل:438 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با با نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج نمایید. برای دانلود رایگان نرم افزار winrar اینجا کلیک کنید.


  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل word و قابل ویرایش