پاورپوینت زعفران

دسته بندي : کارآفرینی » کشاورزی و زراعت
توضیحات:
پاورپوینت زعفران، در 16 اسلاید.

بخشی از متن فایل:
كلاله گياه زعفران داراي تركيبات شيميايي از قبيل كربوهيدراتها، مواد معدني، موسيلاژ، ويتامين و رنگ دانه ها شامل آنتوميانين، كاروتن، كيلوپن، زيگزانتين و كروسين مي باشد. اصلي ترين تركيبات ايجاد كننده طعم در زعفران گيلكوزيدي به نام پيكروكروسين است ماده معطر اصلي زعفران سافرانال است كه حدود 60 درصد از تركيبات فرار زعفران را تشكيل مي دهد ماده ايجاد كننده رنگ در زعفران كروسين مي باشد اين ماده يك گلكوزيد است

فهرست مطالب:
گیاهشناسی
نیازهای اکولوژیکی زعفران
پراکنش زعفران
کاشت، داشت، برداشت
ترکیبات زعفران
 و ...
دسته بندی: کارآفرینی » کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 15967 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:1,362 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاورپوینت