فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

تحقیق ژلاتین و کاربرد آن در صنایع مختلف

دانلود تحقیق ژلاتین و کاربرد آن در صنایع مختلف ، در قالب فایل Word و در حجم 66 صفحه. این فایل به صورت جامع و کامل به کلیات ژلاتین شامل ساختار شیمیایی و فیزیکی، منابع تولید ان، نحوه استخراج آن ، کاربردهای ان در صنایع مختلف و مسائل دیگر می پردازد ...

قیمت : 25,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت مکانیسم های اثرگذاری مواد نفتی بر اکوسیستم های دریایی

پاورپوینت درمورد بررسی مکانیسم های اثرگذاری مواد نفتی بر اکوسیستم های دریایی وارائه راهکارهای زیست محیطی در جهت تقلیل اثرات آنها ، در حجم 27 اسلاید. نفت خام، كمپلكس پيچيده اي از مخلوط صدها نوع تركيب مختلف شامل هيدروكربنها، نيتروژن، گوگرد و واناديوم است كه قسمت ...

قیمت : 6,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق پروتئین و انواع ساختارهای آن

دانلود تحقیق پروتئین و انواع ساختارهای آن، در قالب فایل pdf و در حجم 11 صفحه، همراه با تصاویر. ساختار اول پروتئین ها، توالی اسیدهای آمینه در یک زنجیره پلی پپتیدی است. این زنجیره دارای قطبیت بوده و در این ساختار پیوند پپتیدی نقش مهمی را بازی می کند و ...

قیمت : 4,400 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

گزارش کارآموزی در شرکت سبزنام شوشتر

دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در شرکت سبزنام شوشتر، در قالب فایل word و در حجم 40 صفحه. شركت تعاوني سبزي خشك كني سبز نام شوشتر با شماره 579 در مورخ 1379/02/21 در اداره ثبت شركت هاي شوشتر ثبت گرديد و از زمان تاسيس تاكنون در زمينه ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک

دانلود گزارش کارآموزی شرکت صنایع غذایی فدلک با موضوع تولید کنسرو ماهی تون، در قالب فایل word و در حجم 35 صفحه. شرکت صنایع غذایی فدلک، تولید کننده انواع محصولات غذایی پولک واقع در خوزستان- شوشتر- کیلومتر7 جاده اهواز در محدوده ایی به مساحت ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق خشک کردن عسل

دانلود تحقیق خشک کردن عسل (عسل پودر)، در قالب فایل word و در حجم 23 صفحه. عسل به عنوان یک غذای عملگرا شناخته می شود و دارای سودمندی هایی است که در قندهای تصفیه شده وجود ندارد. کارخانه جات مواد غذایی تمایلی به کاربرد عسل مایع در فرآورده ها ندارند که علت آن ...

قیمت : 30,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق استفاده زیستی از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک

دانلود توضیحات: تحقیق استفاده زیستی از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک، در قالب فایل word و در حجم 18 صفحه. یک راه برای ارتقای این فاضلاب ، تخمیر آن است . یعنی می تواند سوبسترایی برای تخمیر باشد که طی آن تولید اسید لاکتیک توسط باکتری های لاکتیکی ...

قیمت : 12,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نان نیم پز (parbaked bread)

دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی رشته صنایع غذایی با موضوع نان نیم پز، در حجم 28 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل، مناسب جهت ارائه در واحد درسی تکنولوژی غلات. نگهداری نان نیم پز در دمای پایین موجب اثرگذاری پایین بر سرعت بیاتی، انتشار آهسته رطوبت از ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت بیاتی نان؛ پیامدها و راهکارها

دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با موضوع بیاتی نان و راه های ممانعت، در حجم 33 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. مخصوص اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به حفظ سرمایه های اقتصادی کشور عزیزمان ایران با پیشروی در جهت کاهش دور ریز نان ...

قیمت : 30,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7قبلی · بعدی