توضیحات:
گزارش کارآموزی صنایع غذایی؛ در كارخانه ویتانا، در قالب فایل word و در حجم 42 صفحه.
بخشی از متن:
خط توليد از انبار مواد اوليه آغاز مي شود كه شامل سيلوي آرد و انبار شكر و انبار روغن و انبار ملزومات بستهبندي، ملزومات فني، انبار كارتن، انبار اساس، پودر كاكائو، بلغور ذرت ، گلوتن، نمك و رنگخوردگي ميباشد.
آرد به 2 صورت كيسهاي و حلقهاي بوده و داراي 7 سيلو بوده كه هر سيلوم داراي ظرفيت 25 تن بوده آرد كارخانه به 2 صورت آرد ستاره و آرد نول بوده كه توسط بونكرهاي مخصوص حمل آرد به كارخانه آمده و در سيلوها نگهداري ميشوند. سيستم انتقال به بالاي سيلو آمده و روي توري ريخته و ذرات بزرگتر ا ذرات آرد جدا شده و در سيلو نگهداري ميشود.در نگهداري آرد بايد به شرايط بهداشتي، نور، هوا، رطوبت، چيدمان توجه نمود...
در 2 طرف سيلو خازنهايي وجود دارد كه ميزان پر يا خالي بودن را نشان مي دهند بسته به نوع عايق موجود در آنها ميزان ولت فرق ميكند. در قسمتهايي هم از شيشه استفاده شده كه از طريق آنها به ميزان آرد سيلو پي ميبريم.7 سيلوي موجود يك سيستم موتور مانند دارند كه داراي پروانه هايي بوده كه آرد را به صورت رج بندي شده و تكه تكه وارد ميكند وگرنه فشار ايجاد ميكند. و بعد اين آرد وارد سيلوي خميرزني نشده كه يك سيستم فرعي براي خميرزني است. در رابطه با درصد جذب آب توسط آرد هر چه بيشتر باشد براي كارخانه بيسكويتسازي به صرفهتر ميباشد در واقع بيشتر محصول آب جذب مي كند. اما اين فاكتور ملاك تأئيد يا رد آرد نميباشد.
فهرست مطالب:
تاريخچه
خط توليد
سيلوي آرد
آسيا كردن ضايعات
شكر
روغن
بيسكويت
سالن خميرزني
انواع خميرها و سيستمها
بستهبندي بيسكويت
ويژگي بيسكويت
نان سوخاري
بستهبني نان سوخاري
ويژگي نان سوخاري
بخش ميكروبشناسي
آزمايش آب
تستهاي تأييدي، تكميلي
شمارش كلي ميكروبها
بخش كنترل كيفي
آزمايشگاه شيمي
آزمايشات آرد
آزمايشات آب
آزمايشات روغن
آزمايشات نمك
تعداد مشاهده: 15233 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 42
حجم فایل:33 کیلوبایت